ZENEI PREFERENCIÁK

Kérlek jelöljétek meg azokat a számokat, amiket szeretnétek hallani az este folyamán!

Ezt a hosszú kérdéssort azoknak a pároknak készítettem, akikkel már megegyeztünk az esküvő pontos paramétereiről és már tervezzük az este pontos zenei arculatát. A teszt nagyon aprólékosan van összeállítva, minden egyes dal sok másikkal való viszonyotokat mutatja be valójában, így - ugyan közel 300 dal közül fogtok az alábbiakban választani - valójában sok-sok ezer szám közül mutatja meg, hogy merre vigyük az este vonalát, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat Ti, valamint vendégeitek.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a saját ízlésüket szeretnék kizárólagosan a vendégekre is erőszakolni, amit ajánlok, kétszer is gondoljátok meg. Ez a nap természetesen rólatok szól, de sose feledjétek el, hogy azért, mert Ti óriási "techno" rajongók vagytok, valószínűleg a közönség nagy része nem fogja értékelni, ha ez szól egész este.

Arra szeretnélek kérni Titeket, hogyha úgy is gondoljátok, hogy egy stílust teljesen kihagynátok a buliból, akkor is nézzétek át a dalokat, mert ugyan lehet, hogy valami a funky kategóriában van, de az ottani választásotok hatással lehet sok más stílusba tartozó számra is.


Nagyon jó kitöltést kívánok és nagyon köszönöm, hogy rászánjátok az időt erre a komoly feladatra!

Ha egy dalról esetleg cím alapján nem ugrik be, hogy micsoda, a megfelelő gombra kattintva, a megnyíló új lapon megtalálhatjátok a stílusban szereplő összes zeneszém Youtube videóját, ahol belehallgathattok.

Köszönöm, hogy rászántátok ezt a sok időt a kérdőív kitöltésére! Higgyétek el, megérte, hiszen így egészen a Ti igényeitekre tudjuk szabni életetek legszebb és legfontosabb napját!