EGY FERGETEGES SZÜLINAPI BULIRA VÁGYSZ...

Rohamosan közeledik egy szeretted, vagy egy barátod születésnapja, és szeretnéd, hogy különlegesebb legyen, mint amilyen a tavalyi volt! Szülinaposként miután elfújod a szülinapi tortán a gyertyákat, és eléneklik Neked a 'Boldog szülinapot', egy hatalmas buli tegye emlékezetessé a napod!
Ne az éveinket és a ráncainkat számoljuk, hanem azokat a csodás pillanatokat!

Lepd meg az ünnepeltet egy felejthetetlen élménnyel, ajándékozd meg egy olyan egyedülálló bulival, ami valóban mindig emlékezetes marad!

Számomra megtiszteltetés, ha életeted eme meghatározó eseményén a hangulat első számú felelőséért engem teszel meg!

DJ A CÉGES RENDEZVÉNYEN!

Ha nem csupán egy zenés rendezvényre vágysz, hanem egy olyan nívós eseményre, melyből profitálhatsz is, akkor Rám van szükséged!

Első osztályú szórakoztatás amivel lenyűgözheted ügyfeleid, partnereid vagy alkalmazottaid. Színvonalas, vidám partival ünnepeljük meg céged többéves fennállásának évfordulóját!

Céges eseményed minden szakaszára biztosítom a megfelelő zenét. A kellemes háttérzene biztosítja a jó hangulatot étkezés közben is. Ezek a bulik fokozzák az egymás iránti bizalmat, segítik a kommunikációt, a hatékonyabb együttműködést, csökkentik a stresszt, oldják a konfliktusokat és kimozdítanak a hétköznapok szürkeségéből. 

Egy ilyen buliból Te is csak profitálhatsz!

AZ ESKÜVŐ LEGYEN EGYEDI, KÁPRÁZATOS ÉS EMLÉKEZETES

Az esküvőn Dj valóban egy modern választás! De ettől még nem szegitek meg a hagyományokat! Magyarországon immáron több mint tíz éve van lehetőség esküvő Dj felkérésére, és évről-évre nő azoknak a száma, akik inkább egy Dj-t választanak hangulatfelelősnek egy zenekar helyett.

Kiváló zenei tudással rendelkezem, otthonosan mozogok a különböző zenei műfajokban, folyamatosan szélesítem zenei kínálatomat és nagy gondossággal válogatom össze a dalokat. Ez különösen fontos akkor, amikor olyan életre szóló eseményről van szó, mint az esküvő, ahol különböző korosztályú, ízlésű embereket kell szórakoztatni.