2021 augusztus 7-én egy varázslatos helyszínen a Városliget Café teraszán buliztunk egy hatalmasat Réka és Attila esküvőjén. Kis létszámú, de igazán bulizós násznép kitett magáért az egész este folyamán!

"Robi!

Nagyon köszönjük, hogy a viszonylag spontán esküvőnkre még időt szakítottál, és óriási bulit csináltál! A vendégek nevében is mondhatom, nagyon szupi volt minden. Alkalom adtán biztos Téged szeretnénk a következő jeles eseményre is!:)"

2021 július 17-én Szajolban a Nairam Rendezvényközpont egy hangulatos kis éttermében, a Holt-Tisza partján csaptunk egy fiatalos, igazán megőrülős esküvői partyt. A nagy meleg nem szegte kedvét senkinek, hogy a cipőjét is letáncolja a lábáról. Sőt a hangulat tetőfokaként még egy nagy fürdőzés is belefért a Holt-Tiszában.

"Eszméletlen buli volt, nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégektől is hasonló visszajelzést kaptunk! Hálásak vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat és mindenképp ajánlani fogunk a barátainknak a jövőben!

Köszönjük, hogy részese voltál az esküvőnknek!

Üdvözlettel,Sára és Zoli"

2020 november 7-én Nagytétényben, szinte az utolsó lehetséges időpontban az évben, még sikerült egy igazi, minden pillanatában felszabadult, jó hangulatú esküvőn részt venni, aminek csak az idő szabott határt, még jó pár óra benne lehetett volna.

"Köszönjük Robi, hogy lested minden kívánságunkat, és megtettél mindent, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részünk!"

2020 október 9-én a Western Faluban, csodálatos őszi időben, felejthetetlen, fiatalos, őrűlt hangulatú esküvő vettem részt, ahol szinte mindenki letáncolta cipőjét.

"Fergeteges éjszaka volt, köszönünk szépen mindent!"

2020 szeptember 26-án az első korai kezdésű és végű esküvőn vehettem részt, ahol a szűkös időintervallumok ellenére is egy hatalmas lagzit sikerült összehoznunk.

"Köszi Robi, hogy ráértél, és ilyen felejthetlen estét varázsoltál nekünk!"

2020 szeptember 12-én a rengeteg megkeresés közepette sikerült egymásra találnunk Aniékkal. Az éjszaka végig nagyon jó hangulatban és őrűlt nagy bulizással telt.

"Köszünjük Robi, nem is gondoltuk, hogy ilyen szuper lesz minden, a ceremónia, a hangosítás és nem utolsó sorban a buli!

Woow! Ez egyszerűen szuper lett! Nagyon köszönünk mindent! Fantasztikus este volt! Csupa pozitív visszajelzést kaptunk a bulit illetően is!"

2020 szeptember 5-én egy igazi autentikus helyszínen (mindössze 38 fős esküvőn), a szentendrei skanzenben lehettem részese Beus és Gergő egyedi hangulatú különleges napjának.

"Elképesztően megörültünk a kis videónak, amit készítettél!! Nem is reméltük, hogy tök véletlenül szembejön velünk. :)) Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönjük, a zenét, a filmecskét, mindent. :)
Bea és Gergő (Skanzen, 09.05.)"

2020 augusztus 29-én egy fiatalos, lendületes párnak és vendégeinek (85 fő) a Füvészkertben, fülledt igazi nyári estén egészen 4 órig húztuk meg az éjszakát.

"Köszi Robi, hogy itt voltál nekünk. Hatalmas volt a hangulat, egy percig sem lankadt, csak azt sajnáljuk, hogy 4 órakor vége kellett, hogy legyen!"

2020 augusztus 21-én (60 fős esküvőn) egy nagyon kedves pár, volt kollégák és barátok nagy napját tehettem felejthetetlenné, fergeteges bulival táncoltuk át az éjszakát.

"Köszönjük Róbert Ivanics, hogy ilyen feledhetetlen estét varázsoltál nekünk életünk egyik legszebb napján!

Nem utolsó sorban, hogy így megtáncoltattál mindenkit :)"

2020 augusztus 8-án gy kis létszámú (35 fős), de annál jobb hangulatú esküvőn vált varázslatossá az éjszaka.

"Gyorsan végignéztem vagy háromszor, és az arcizmaim már ennyi idő alatt is teljesen beálltak a konstans vigyorgástól :D

Tökéletes emlék!"

2020 július 4-én az Esküvő Dj Service csapatával egy fantasztikus (120 fős) esküvőn vehettünk részt. Káprázatos hangulatot 4 hangfallal, dekorlámpákkal és igazi megőrülős zenékkel dobtuk fel. Ezúton is köszönjük még egyszer Veronikának és Gézának, hogy a nagy napjuk részesei lehettünk!

"Valami fergeteges buli volt srácok. Köszönjük"

2020 június 27-én, a járványügyi intézkedések enyhítését követő héten már rögtön dolgoztunk. Csodálatos helyszínen egy kis létszámú (50 fős) esküvőt sikerült felejthetetlenné varázsolni pörgős zenékkel, buborékgéppel, a legbulisabb fényekkel és a varázslatos vendégekkel.

"Pont így képzeltük el a nagy napunkat!"

2018 július 7. egy mágikus dátum volt, rengeteg megkeresést kaptunk arra a napra, mi egymást választottuk Kikiékkel. Csodálatos helyszín volt a Levendulás, mely számos kihívást állított elénk. 3 helyszín (Vendégváró, szertartás, buli) mellett a fellépő művészek hangosítása. 8 db mozgó lámpával és 40db dekor lámpával varázsoltunk hangulatot kint és bent is. A bomba jó hangulattal sikerült szinte mindenkit kitáncoltatni a cipőjéből. A videó mindent elmond az estéről.

"Köszönjük Nektek, hogy együtt élhettük meg e nap csodáit örök emlék marad"

2021 július 16-án ismét a Hemingway étteremben lehettem részese egy felejthetetlen esküvőnek. A nyomott meleg ellenére, az iszonyú jófej és bulis vendégekből kitűnve Anett és Péter sugárzott az egész nap folyamán. Alig tudtuk 4 órakor befejezni, mert szinte lehetetlen volt megálljt parancsolni a bulinak.

"Robi neked is kb szerelmes levelet kellene írnunk, annyira hálásak vagyunk a tökéletes lagziért! Szuper voltál!!! Mindenki dicsérte a zenét is, mindig eltaláltad a hangulatot! Mindenkinek ajánlani fogunk!"